Zorannah
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Začetnica modnih blogova u Srbiji, a i šire, influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah ima novu ljubavi, sa kojom uživa.

Zorana ima novog partnera, golmana Eloja Ruma, sa kojim trenutno živi u Americi, a kako je otkrila, upoznali su se na aplikaciji za upoznavanje.

Prema njenim rečima, njih dvoje su se povezali preko specijalizovane aplikacije za upoznavanje koja je namenjena poznatim osobama.

Zorannah

Foto: Youtube

 

Eloj je, umesto da čeka da bude prihvaćen, odlučio da plati određeni iznos, otprilike 5 dolara, kako bi imao mogućnost da se javi Zorani. Ona je dodala da je u to vreme sedela u parku sa prijateljicom kada je primila njegovu poruku.

- Četiri dana kasnije ja sam bila u Ohaju - našalila se. On joj je napisao da je lepa, a ona na to odgovorila.

- Šta ti radiš u toj zabiti? - napisala je ona, što je njega prilično pogodilo, ali i privuklo da nastave konverzaciju.

Zorannah

Foto: Youtube

 

Zorana kaže da su je prozivali jer je dečka upoznala na taj način.

- Kako živimo u 21. veku, aplikacije su svepristune te su i oblici upoznavanja evoluirali. Ukoliko je osoba sa druge strane povezala sve podake koji potvrđuju njegovu ili njenu istinitost, ne postoji ni jedan razlog da se javljaju sumnje. Naime, ista je činjenica kao da ste upoznali nekoga u klubu, što se vodi kao prihvatljiviji moderan način upoznavanja. Sve je isto samo se ovo dešava u digitalnom svetu, a dalja procena sa kakvom osobom komunuicirate je isključivo na vama, bilo da ste je upoznali online ili uživo - iskrena je bila Zorana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading