Milica Polskaja
Foto: Alo/Printscreen

Sprska influenserka iz Niša, Milica Polskaja, udata je za milionera sa kojim živi u luksuznoj vili u Kazahstanu, a par ima petoro dece.

Inače, glamurozan život ove Srpkinje ne prestaje da intrigira pratioce na društvenim mrežama, budući da tamo, gotovo svakodnevno, deli detalje iz svog života.

Milica se sada našla na meti kritika jedne obožavateljke, koja ju je pitala da li joj pomažu služavke u odgajanju dece, ali je njen odgovor sve oduševio.

- Ne funkcionišem bez sluškinja. Danas sam morala i da se farbam, pa su me donele do ovde, pošto ne koristim automobil, već samo sluškinje. A pošto su one bile zauzete nošenjem mene do salona, unajmili smo još tri sluškinje da sede sa decom - glasio je urnebesan odgovor sprske influenserke.

 

 

Komentari su se samo nizali, a mnogi ističu da je upravo njen sarkam ono što je izdvaja od većine i da se odlično nosi sa negativnim komentarima.

Muža krije od očiju javnosti

Milica krije identitet svog supruga, te i kada objavljuje zajedničke fotografije njemu sakriva lice.

 

 

- Moj muž je biznismen i ne mogu da pričam konkretno čime se bavi, ali ću reći da je njegov posao jako dosadan. Pomažem mu u poslu u poslednjih godinu dana i zato to kažem. Inače, moj muž je završio dva fakulteta. Ne pokazujem ga jer je Instagram mesto gde objavljujem sadržaj koji ljudi iz njegove okoline ne bi razumeli. On se sastaje sa političarima i ljudima koji su na vlasti i zato mislim da je bolje ovako - rekla nam je Milica jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading