Jovan Memedović
Foto: Printscreen/Foto: Tiktok

Hit snimak na društvenoj mreži Tiktok, na kom vidimo voditelja Jovana Memedovića koji se priprema za novo snimanje kviza "Potera", sve je nasmejao.

Memedović je u duhovitom tonu opisao sve faze svoje pripreme, pružajući gledateljima zabavan uvid u behind-the-scenes trenutke.

- Prvo da vidim da li dobro izgledam. Obrijao sam se, sad su mi stavili puder i to otprilike pola kilograma, ima i laka za kosu i gela za kosu. To je sve sad na meni. Sve je u najboljem redu - naveo je voditelj i dodao:

 

@potera.adrenalin Javljamo se direktno sa lica mesta! Ovakva je atmosfera u svlačionici RTS-a. 😀 Možete li osetiti euforiju pred emitovanje prve epizode nove sezone Potere? #potera #poterakviz #jovanmemedovic #rts #adrenalinproduction ♬ original sound - potera.adrenalin

 

- U sledećih 20 sekundi već ću biti u studiju. Ja sam opušten, međutim, najveći problem mi je... Moram da opustim i takmičare. Oni su u stresu, a pred neku ozbiljnu promenu u svom životu, jer se pojavljuju pred kamerama - rekao je Jovan Memedović.

Memedović se srušio usred emisije

Na snimanju emisija često se javljaju nepredviđene situacije, no profesionalnost je ključ.

Voditelj Jovan Memedović doživeo je jedan takav trenutak tokom emitovanja uživo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mario Šarafciger

28.08.2024 14:16

I kilogram farbe za kosu " A sasvim prirodno " inače bez svih tih hemikalija na sebi i bez farbe na kosi bi ga ljudi na ulici pomešali sa Jo Bajdenom