Severina Vučković
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Hrvatska pevačica Severina Vučković zadržana je u nedelju veče na granici Srbije.

Prema saznanjima domaćih medija, srpska policija je sprovela redovnu proceduru, koja se primenjuje na sve osobe koje svojim izjavama ili ponašanjem privuku pažnju državnih organa.

Nakon razgovora sa nadležnim organima, Severini je dozvoljen ulazak u Srbiju, međutim ona je ipak odlučila da se vrati u Hrvatsku, potom je oplela i po našoj vlasti, a sramne izjave Hrvatice podigle su veliku buru.

Brojne javne ličnosti osudile su ovaj postupak, a jedna od njih je i Jelena Karleuša, koja je, osim što je istakla da se Severini mora zabraniti ulazak u Srbiju, sada otkrila šta je još Vučkovićeva objavljivala na svom Instagramu.

Jelena Karleuša

Foto: Instagram

 

- Ne dozvolite nikada jednoj javnoj činosti da širi ovakvu mržnju, faširam i šovinizam, kao što to radi ova tužna žena. Mora da ju je muka naterala da toliko mrzi Srbiju i objavljuje ovakve stvari, a onda bez obraza i časti dođe na granicu i nije joj jasan tretman. Šta je očekivala? Meni je nje iskreno žao, mržnja je veliki teret. Čula sam da danonoćno objavljuje uvrede na moj račun, ali ja joj opraštam. I njoj i svima, jer je ta mržnja iracionalna i samo njihov problem. Ukratko, ne znaju šta čime, kome i zašto. Ja ću na svaku uvredu i napad odgovoriti još jednim, dobrim delom, jer je zapravo to jedini smisao moje popularnosti - napisala je Jelena putem društvene mreže Instagram, a mnogi se slažu da je ovo prevršilo svaku meru i da su postupci Hrvatice za veliku osudu.

Severinu žele da proteraju iz Hrvatske

Severina je udarila na vlast u našoj zemlji, ali ova njena skandalozna izjava izazvala je negodovanje i kod Hrvata, koji nastavljaju brutalno da je urnišu na mrežama, dva dana nakon sramnog poteza na granici sa našom zemljom.

Mnogi joj poručuju da joj u Hrvatskoj nije mesto, te da je dno i da ode tamo gde je i planirala, a neki idu toliko daleko da žele i da je proteraju zbog njenog ponašanja.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Trajko

28.08.2024 15:24

Šta će Severina u Srbiji? Proterati je kod Kurtia.