OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ Evo koju je školu završila pevačica
Foto: Privatna arhiva/Stanislav Zakić

Seka Aleksić je po završetku osnovne škole poželela da počne da se bavi pevanjem, ali njena majka nije bila za to.

Pevačica je tada progovorila o svom obrazovanju, te otkrila koju je školu završila. 

- Mama je ispravno razmišljala, da treba prvo da završim školu, da budem svoj čovek, a posle toga, naravno, da mogu da se bavim i pevanjem. Međutim, u tom momentu ja sam mislila da će to biti kasno, jer ja ako sada ne počnem da pevam kada imam priliku, onda neću nikada. Ili možda neću tada imati tu želju, iako je to bilo baš onako jako kod mene - rekla nam jednom prilikom Seka.

"Zbog mame sam upisala tu školu"

Aleksićeva je upisala srednju poljoprivrednu školu samo, kako kaže, da bi udovoljila mami.

- Tako je. Verujte mi, ja to ne da nisam volela, nego mene to nije zanimalo uopšte. Ja sam to isključivo zbog mame - kazala je bila Seka, koja je na kraju završila frizerski zanat, kojim se nikada nije bavila.Kada je krenula u srednju poljoprivrednu školu u Šapcu, tada je, kako kaže, već uveliko radila.

- Predavanja i časovi su izgledali tako što ja spavam pola časa. Profesori su već znali da se ja bavim pevanjem, nisu toliko zamerali, razumeli su jer ja sam to zaista mnogo volela. Ja sam u školi samo pričala o pevanju, naučila sam ovo, pevala sam ovu pesmu, ova pevačica je izdala ovu pesmu, meni se to sviđa, ja sam to pevala, takva atmosfera je bila i to su bile moje teme. Ja sam bila zaluđena time. Završila sam frizersku školu zaista samo zbog moje mame, da bi ona bila mirna - istakla je Seka tom prilikom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading