Bora Đorđević
Foto: Alo/Foto: Vladimir Marković

Bora Đorđević i dalje je u teškom zdravstvenom stanju, a nalazi se u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani. 

Kako tvrde domaći mediji, Bora je upalu pluća imao i u aprilu, a sa tom dijagnozom je pevao na velikom koncertu u Ljubljani 20. aprila ove godine povodom 45 godina postojanja grupe.

Domaći mediji trenutno se nalaze u Ljubljani, a sada se oglasila i sestra njegove žene Dubravke, Daša.

Bora Đorđević

Foto: Vladimir Marković

 

- Ništa novo nemam da vam kažem. Sve je baš onako kako vi prenosite. Intubiran je... Dubravka ide svaki dan kod njega da ga vidi kad je poseta. Jako joj je teško. Nju doktori puštaju da ostane malo duže kod njega. Inače su posete na Intenzivnoj nezi samo pola sata za najbliže, ali njoj dozvoljavaju da ostane više sati pored njega. Može se ući samo u pratnji, nikog ne puštaju tek tako do njega - rekla nam je Borina svastika, pa dodaje:

- Zasad se još ništa ne zna, čeka se, valjda će mu biti bolje, mi smo svi optimisti… To je takva bolest, svaka plućnica može da pogorša tu osnovnu bolest. Imao je baš dosta upala pluća u poslednje vreme, puno je kašljao - završila je Dubravkina sestra Daša.

"Bora se junački bori"

Kako za Alo! ističe menadžer grupe "Riblja čorba", Bane Obradović, sramni natpisi koji se pojavljuju na mrežama, a tiču se Bore, neljudski su i zlonamerni, a potom dodaje da se Bora junački bori za život.

- Bora Đorđević se nalazi i Kliničko-bolničkom centru Ljubljana. Intubiran je zbog komplikacija uzrokovanih hronično opstruktivnom bolešću pluća. Lekari daju sve od sebe da se zdravstveno stanje popravi, posebno bubrezi i jetra. Dobija odgovarajuce terapije. Bora se bori junački. Pojavljuju se i neki natpisi, posebno na društvenim mrežama, koji nisu dobri, zlonamerni su, što u ovim trenucima jedne legende, koja se bori za život, nije korektno i nije ljudski. Porodica se ne oglašava, jer sem ovoga sto je rečeno i nema više šta da se kaže, svi čekamo dobre vesti - rekao je Obradović za Alo!.

Alo/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading