"IMAM KUĆI KOKOŠKE I ŠTA JE PROBLEM" Pevač brutalno odgovorio na prozivke: Ceo život su mi pričali „Ti ćeš da budeš seljački pevač“
Printscreen

Stefan Kosmajac je priznao da je u detinjstvu često bio osuđivan od strane svojih drugova zbog ljubavi prema narodnoj muzici, ali ta strast nikada nije jenjavala.

Stefan je stekao slavu u „Zvezdama Granda“, gde je pre nekoliko godina svojim glasom i izborom pesama osvojio ljubitelje prave, narodne muzike.

- Kada sam se ja takmičio u „Zvezdama Granda“, sve je išlo na pop, na novitete. Mene su zezali drugari u školi „Šta pevaš ove seljačke pesme?“, a ja sam te pesme voleo u duši i volim ih i dan danas. Te pesme je moj otac pevao, učio me da ih ja otpevam i sviram i odrastao sam uz to - istakao je on jednom prilikom.

Kosmajac je otvoreno govorio o svom životu na selu, naglašavajući da se nikada nije stideo da priča o tome.

- Ja volim narodnu muziku i smatram da ljudi koji je vole, ne treba da obraćaju pažnju ko će šta da im kaže. Ceo život su mi pričali „Ti ćeš da budeš seljački pevač“. Dobro, neka budem, ja sam čovek iz naroda, seljak sa Kosmaja. Ne stidim se, ja sam seoski dečko, odrastao sam na selu, imam kući kokoške i šta je problem? – poručio je on za Grand.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading