Dugo očekivani koncertni spektakl u Beogradu koji je najavio Dino Merlin
Foto: Alo/Promo

Dino Merlin odrastao je u siromaštvu, a danas je najbogatiji pevač sa naših prostora.

Portal Celebrity Net Worth Merlinovo bogatstvo procenio je na 100 miliona dolara, što je za 80 miliona veće od bogatstva Zdravka Čolića koji je jednako popularan kao njegov kolega Dino Merlin.

Merlin je, nakon prozivki na račun svog sadašnjeg materijalnog stanja i luksuza, odlučio da progovori i ispriča kako su izgledali njegovi teški dani u prošlosti.

- Živeli smo težak život i nisam imao mogućnost da idem na more. Sada kada je sve došlo na svoje mesto, mogu malo i da plovim. Nemam nikakvu grižu savesti, ni zbog broda koji imam, ni zbog ljubavi prema moru - rekao je Dino Merlin tada.

Životna priča Dina Merilina obuhvata njegovo detinjstvo, priču o izazovima koje je nosilo breme slave i naposletku o uspešnoj karijeri.

Živeo u siromaštvu

Dino Merlin rođen je 12. septembra 1962. godine u Sarajevu, a pravo ime mu je Edin Dervišhalidović.

Lična priča Dino Merlina duboko zrači tugom, izazovima i trijumfom. Rodio se u skromnoj porodici, kada je imao samo pet godina otac ih je napustio, ostavljajući ga da odrasta uz majku.

S obzirom na finansijske poteškoće, veoma rano je započeo da radi, čak u fabrici, dok je muzika uvek bila njegova strast, s posebnim naglaskom na gitaru.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading