Jelena Jevremović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jelena Jevremović saznala je da ima ozbiljan zdravstveni problem kada je poželela da se podvrgne estetskoj hirurgiji. 

Jevremovićeva je želela da koriguje grudi kada je zapravo i saznala da boluje od teške bolesti. Njoj su tada pronađene promene na levoj dojci.

Kako je pevačica istakla, smatra da je uzročnih svega zapravio bio stres, što se i odrazilo na njeno zdravlje.

- Imala sam jako stresan period i mogu da kažem da mi je stres srednje ime od kad sam se rodila i onda je došao neki period kada je on bio toliko učestao, u toliko velikoj meri, negde tamo od 2017. godine kada sam te neke privatne probleme imala - od smrti oca, pa još nekih drugih stvari - istakla je Jelena ranije u emisiji "RTS Ordinacija".

- Bio je jako težak period, bilo je ili pukovnik ili pokojnik. Jedva sam izgurala to sa svom svojom energijom i snagom. Nekako dok je sve to trajalo ja sam sve držala, meni nije bilo ništa, a kad sam se opustila i kada sam konačno dovela i život i sebe u red, onda je počelo sve živo da me napada - od svih mogućih prehlada, problema s kičmom, dok nije na kraju došlo i do problema sa dojkom, odnosno do tumora - rekla je Jelena.

Jelena je istakla da je redovno kontorlisala sve, ali da je uvek preskakala pregled grudi.

- Jedino na svom telu zbog čega nisam odlazila redovno na preglede su zapravo grudi. Odlazila sam redovno i na ginekološke preglede, i vadila krvi, i bavim se sportom - treniram tri do pet puta nedeljno, ali grudi nisam uopšte pregledala - ispričala je u pomenutoj emisiji pevačica i dodala:

- To je iskustvo koje je mene probudilo, razdrmalo me je, i onda sam odlučila da na svojoj Instagram stranici prosto napišem apel za devojke, jer da nisam otišla tada i da nisam otišla iz te namere, ko zna kad bih otišla. A pazite, mene je pratila temperatura 37,4 stepeni šest meseci i niko nije znao šta mi je. Išla sam čak i da se testiram na koksaki, svojevoljno, zato što sam čitala o tome, a zamarala sam se. Radila sam sve moguće i tumor markere, vadila krv... Sve moguće analize, samo nisam otišla grudi da proverim - rekla je Jevremovićeva u emisiji.

"Nikad se nisam predala"

- Nakon skoro šest sati na operacionom stolu i nimalo jednostavne operacije, sve je, hvala Bogu, prošlo dobro. Danima pre zahvata bila sam u agoniji, plašeći se da je karcinom maligan, brinući i neprestano razmišljajući o deci i svima onima, koje kada legnem na operacioni sto, ostavljam iza sebe… Hrabra sam, maltene neustašiva, nikada se nisam predala… Ali kada su ti životni konci istrgnuti iz ruku i nemaš kontrolu, osetiš se u momentu bespomoćno i slabo. Nema ništa gore i strašnije od toga. Zato, ako češće uradimo makar malo za nas same, to je mnogo - napisala je ona na Instagramu, između ostalog.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading