Savo perović
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Savo Perović je prvi put iskreno progovorio o svom detinjstvu, odrastanju, školovanju i teškim trenucima kroz koje je prošao, uključujući razvod svojih roditelja.

U javnosti se zna da je njegova majka Suzana, poznatija kao Blondi pretrpela fizičko i psihičko maltretiranje od strane bivšeg muža, Savinog oca. Savo je do nekle govorio na tu temu, ali mu je bilo bolno da ide dalje i dublje vezano za isto.

Savo perović

Foto: Youtube/Printscreen

 

On je na samom početku ispovesti otkrio da li je njegov otac mrzeo njegovu majku.

- Pa možda, jel čim je postojala neka varnica njihovog neslaganja i do toga da se tuku što bi se reklo, verovatno je bio negde nesretan sa njom u nekim trenucima i ona sa njim i to je sigurno tako. - rekao je Perović.

Kako je njegova majka u više navrata govorila o tome da je trpela fizičko nasilje, Perović je otkrio da li je prisustvovao tim scenama.

- Bilo je raznih scena. Jesam prisustvovao možda i nekim ružnim stvarima. Želim da ih zadržim tamo negde gde ih i držim, ne volim da ih plasiram i ne volim da pričam o njima. Uvek mi je bilo žao majke kada plače, bio sam joj najveća podrška, tešio sam je. Bilo je traumatično svakog puta kada sam je video u modricama i uplakanu -izjavio je Savo Perović za Hajp televiziju i dodao:

- Alkohol je bio kriv za ponašanje mog oca. Ne mogu da kažem da je bio alkoholičar, ali je bio neko ko je voleo da popije i to ga je loše radilo. Jedan deo života nam je prošao u plakanju ali nakon razvoda je sve krenulo - priznao je Savo u emisiji "Pretres" na Hajp televiziji.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading