Zlatan
Foto: EPA/EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Zlatan Ibrahimović godinama je u srećnom braku a Helenom Seger sa kojom ima dva sina, a pre nje je voleo Miju Olhage, koju je upoznao tokom priprema na Kipru, a koja je tada bila konobarica.

Nekadašnja verenica Zlatana Ibrahimović nije pomenuta u njegovoj biografiji.

- Rekao mi je i stvari koje ne mogu da citiram iz poštovanja prema njoj - rekao je Magnus Gerten, jedan od autora filma.

Magnus je istakao da je njihova priča pokazala koliko ljubav može da boli kad propadne.

- Sve je to gledala iz blizine. I nije tako zabavno, a takođe mislim da nijedna devojka fudbalera u Švedskoj nije doživela tako nešto - dodao je Gerten.

Pre više od 20 godina Mia je govorila o Ibrahimoviću i o tome kako su se upoznali.

- Bio je vrlo stidljiv i ceo dan je sedeo u kafiću kako bi mi pravio društvu. Nisam ni znala ko je on nego mi se svideo kao osoba - poručila je ona.

Mia i Zlatan verili su se 2001. godine u Goteburgu, a zatim su živeli zajedno nakon njegovog transfera u Ajaks. Međutim, uskoro su se rastali.

Zlatan je samo jednom govorio o Miji.

- Zaprosio sam je i rekla je da. Bilo mi je super, adrenalinski osećaj, ali nisam shvatio šta to znači, odnosno da se u roku od godinu dana treba venčati. Onda sam rekao da ne želim da se oženim, ali svidelo mi se da zaprosim nekoga. Kad mi je rečeno da treba da se oženim kroz godinu dana, sutradan smo raskinuli - rekao je tada, prenosi "Gloria".

Mia danas živi daleko od očiju javnosti s partnerom i dvoje dece u gradu Onsala u Švedskoj.

Oženio milionerku

Inače, Helena je i pre nego što je započela romansu sa Zlatanom bila veoma uspešna i ostvarena poslovna žena, što nije ni čudo s obzirom da je svojevremno priznala da radi od svoje 13. godine, te je stekla ogromno bogatstvo. Ona je, naime, radila u duvanskoj industriji, baratala je vrhunskim znanjem iz marketinga, a usputno se bavila i modelingom i glumom.

Zlatanova lepša polovina privlači veliku pažnju gde god se pojavi, te važi za "kraljicu stila", a iako je u šestoj deceniji svojim izgledom nikog ne ostavlja ravnodušnim, a Ibrahimović se uvek iznova zaljubljuje u nju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading