Soraja
Foto: Alo/Printscreen

Starleta Soraja Vučelić otvoreno pokazuje ljubav prema luksuznom načinu života i redovno deli trenutke sa putovanja na društvenim mrežama.

Nedavno je objavila niz provokativnih slika sa plaže, koje su izazvale brojne reakcije korisnika Instagrama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

 

Soraja je otkrila da je posetila Azurnu obalu, a njen jednodelni kupaći kostim privukao je veliku pažnju zbog dubokog proreza koji je istakao njen dekolte. U jednom trenutku, okrenula je leđa kameri i pokazala svoju zadnjicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

 

Kada je reč o majčinstvu, Soraja Vučelić je nedavno govorila o svom sinu Kanu i kako se njen život promenio otkako se povukla iz javnog života i posvetila porodici.

- Ova godina je jedna od najlepših u mom životu jer sam dobila sina koji je u potpunosti promenio i ulepšao moj svet. Osim toga, mislim da sam rođena za ulogu majke, jer sam se veoma lako prilagodila toj ulozi, kao da je to bio moj poziv. Moj majčinski instinkt je odmah došao do izražaja, i sada se osećam kao ekspert - rekla je Soraja i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

 

- Ko god ga vidi svi su oduševljeni. Ništa mi ne pada teško kad je Kan u pitanju, čak ni kad ne spavam. Volela bih da sve nasledi od mene većinom jer sam ponosna na sebe i na svoj život i ništa ne bih menjala. Volela bih da bude na mene, moj karakter, sve moje... Mislim da sve dođe u svoje vreme, nisam u tom smislu razmišljala da treba da se desi. Svakoj ženi želim da ima bar jednu bebu pored sebe, sad mi već fali novorođenče, ja kad vidim tek rođenu bebu, ja se istopim. Ja sam nepredvidljiva. Pričaćemo posle Nove godine, biće lepih vesti - poručila je Vučelićeva. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading