Severina i Jelena
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je bila u centru pažnje zbog svojih komentara na račun koleginice Severine.

U Subotici, gde je prvi put nastupala, izjavila je:

- Svako ko nepoštuje ovu zemlju, treba da se pita tj. da obrazloži na granici zašto je to tako. Prijatelji ove zemlje su dobrodošli, je li tako? I prijatelji ovog naroda. Svako ko ne voli i ne poštuje ovaj narod, najmanje što može da očekuje je da ga pitaju na granici zašto je to tako.

A evo šta je Jelena rekla o tome kako se oseća povodom polaska svojih ćerki u školu:

- Ja sam spremna, moje ćerke su spremne, kažu da je to smak sveta što je sutra prvi dan, ali ja znam da one vole školu. Objasnila im je mama da će jednog dana govoriti da je to najlepši period njihovog života i da uživaju u svakom momentu. Posle toga ide ono što se zove ozbiljan život odraslih, to je mnogo teža škola.

Severina

Foto: Alo/ilustracija

 

 

Karleuša oštro kritikuje Severinu nakon zadržavanja na granici

Podsetimo, hrvatska pevačica Severina Vučković zadržana je na granici Srbije. Prema informacijama domaćih medija, srpska policija je sprovela redovnu proceduru koja se primenjuje na sve osobe koje svojim izjavama ili ponašanjem privuku pažnju državnih organa. Povodom ovog incidenta, pop diva Jelena Karleuša oglasila se i iznela svoje mišljenje o Severininom ulasku u Srbiju.

- Ko još tu bolesnicu zove da peva? Verovatno neko bez obraza kao i ona. Žena slavi proterivanje pola miliona hrvatskih građana srpskog porekla iz Hrvatske kao oslobođenje! Oslobađanje od čega? Od jednog naroda? To se u stručnoj terminologiji zove genocid. Primitivizam, fašizam i mržnja koju javno izgovara moraju da se kazne, ali ne zabranom jer nisam za zabrane. Svaki put kada bi pokušala da uđe u ovu zemlju, čiji narod naziva genocidnim, morala bi da potpiše papir na kom bi pisalo da se izvinjava. Ne postoji genocidan narod, ne postoji loš narod, postoje samo loši pojedinci koji moraju da snose posledice za sejanje mržnje. Dosta je bilo zla - poručila je ona.

Alo! / Kurir

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading