Senida
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah rođena je u Sloveniji, a njene komšije iz Ljubljane su sada otkrile detalje iz pevačicinog života. 

Komšije su imale samo lepe reči za svoju poznatu sugrađanku. 

Senida je super devojka. Jako mi je drago i svi smo ponosni što je uspela i što je popularna ne samo kod nas već i u regionu. Zaslužila je. Skroz je prirodna i, iako na televiziji deluje hladno, u privatnom životu je potpuno drugačija priča. Stalno ide u centar i šeta, uvek nosi neku široku odeću. Uvek popriča sa svima koji joj priđu, pozdravi se i slika. Viđam joj ponekad i dečka. Deluju baš zaljubljeno, ovde se i ne kriju. Drže se za ruke, ljube se, kao i sav normalan svet. Ona često putuje u Crnu Goru kod njega. Kod nje je stalno i sestra, nerazdvojne su i ona je najzaslužnija što ljudi sad znaju ko je Senida - rekao je jedan mladić, a komšinica je otkrila i neke potresne detalje iz pevačicinog privatnog života:

- Njoj je otac poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći kad je bila mala. Majka joj je tad bila teško povređena, a sestra je ostala u komi. Ona je, sva sreća, tad prošla bez povreda. Njoj je ta tragedija obeležila život. Mislim da se nikad od nje nije oporavila u potpunosti. Pre desetak godina, mislim da je ona tad imala 27, ostala je i bez majke, koja joj je bila najveći životni oslonac i podrška. To je baš teško podnela. Bila se zaključala u stanu i mesecima nije izlazila iz kuće. Jako su bile vezane, a Senida danas toliko liči na pokojnu majku da je to neverovatno. Kao da su bliznakinje. Kad nju vidim, kao da joj vidim majku - zaključila je njena starija komšinica.

MOJA PORODICA NIJE TU VEĆ NEKO VREME

Inače, posle spektakla na Tašmajdanu, Senida je odgovorila da su joj te večeri najviše nedostajali članovi njene familije.

- Nedostaje mi familija koja već neko vreme nije tu. Ali tu su, bili su prisutni svakako - istakla je ona tad pokazujući u nebo.

Alo!/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading