Marinko i Slavica
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Slavica Rokvić, udovica pevača Marinka Rokvića, poznata je po tome što uvek ima toplu reč za svoje najmilije i drži porodicu na okupu, čime je postala stub njihove kuće.

Naime, Slavica je aktivna na društvenim mrežama, gde često deli inspirativne citate, a nedavno je jednim takvim storijem privukla veliku pažnju svojih pratilaca.

- Ako imaš moć da usrećiš druge, učini to! Svet je gladan sreće, radosti... Gladan je običnih, jednostavnih stvari, nesebičnih ljudi. Razumevanja bez osude. Ne nanosi drugome bol, jer najlakše je prevariti one koji te vole - poručila je Rokvićka, a mnogi su se zapitali da li je ovu poruku posvetila nekome ili je samo želela da podigne svest kod svojih pratioca na pomenutoj mreži.

Nikola Rokvić saopštio radosne vesti

Nikola Rokvić, koji je nedavno bio na hodočašću do manastira Svetog Nektarija Eginskog, prikupio je preko 40 miliona dinara za pomoć onkološkim centrima u Srbiji.

Naime, Nikola je sada saopštio da je aparat, namenjen dijagnostikovanju kancera mozga, stigao u Srbiju. 

- Dragi ljudi, samo da vas obavestim da je aparat za dečju onkologiju u Nišu stigao u Srbiju. Sledeće nedelje ćemo ga dostaviti Kliničkom centru u Nišu. Aparat za Beograd je još u procesu uvoza, vrlo brzo će i on stići - saopštio je Nikola, pa otkrio da uskoro počinje i renoviranje dečijeg dela pedijatrijske onkologije u Beogradu.

Nikola Rokvić

Foto: Printscreen/instagram

 

- I ceo projekat za renoviranje dela dečje onkologije u Beogradu je zavšen i vrlo uskoro kreću radovi. Divne vesti, tako da idemo dalje - rekao je sa osmehom Nikola, ali lepim vestima tu nije kraj.

- Pošto smo prikupili još dodatnih sredstava, obavestićemo vas kojoj ustanovi ćemo obezbediti potrebnu aparaturu. Radujmo se! - objavio je naš Rokvić na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading