Suzana Mančić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Suzana Mančić živi u stanu od 175 kvadrata u centru Beograda. Njen dom je ukrašen luksuznim stilskim nameštajem i bogat je zanimljivim detaljima. Zidovi su prekriveni brojnim slikama i ikonama, a u dnevnoj sobi se izdvaja njen portret.

Trpezarija se ponosi velikim stolom za ručavanje, a na policama se nalaze porodične fotografije, sveće i drugi ukrasni predmeti. Iako je nekada bila aktivna u muzici, Suzana je brzo prešla na voditeljstvo.

 

 

Osmeh je njen zaštitini znak

U svom CV-u, Suzana Mančić je imala ulogu glumice, pevačice i TV voditeljke, ali je najviše zapamćena kao loto devojka, koja je osvojila srca muške publike. Oduvek je bila prepoznatljiva kao jedna od najlepših žena u regionu, a njen jedinstveni smeh postao je njen zaštitni znak. Nakon što se povukla iz muzičkog sveta, posvetila se voditeljstvu, vodeći najgledanije muzičke programe, i već godinama je srećno u vezi sa grčkim biznismenom.

Iako je njen harmoničan život na kratko narušen skandalom sa privatnim snimcima koji su dospjeli u javnost, ona je uspešno nastavila dalje. Svoje teške trenutke pretočila je u autobiografiju koju je objavila.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading