Nikolija
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram/kristina_iglendza

Pevačica Nikolija Jovanović nedavno je objavila prelepu fotografiju sa majkom Vesnom Zmijanac, koja je brzo postala hit na društvenim mrežama.

Fotografija je praćena dirljivim citatom Duška Radovića,a niz pozitivnih komentara samo je dodatno potvrdio koliko su njihova veza i izgled inspirativni za pratioce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

- Dobra mama, lepa mama, samo jedna, naša mama! Blago vama, blago nama, blago svima, sa mamama - napisala je Nikolija ispod objave.

Majka me je naučila da budem bolja

Podsetimo, Nikolija se na svom Tik Toku osvrnula na česta poređenja sa Vesnom Zmijanac, zbog čega se čak i rasplakala.

- Konstantna tema ceo moj život je poređenje sa mojom mamom. Da, moja mama peva bolje od mene, moja mama peva bolje od svih. Mogu da vam kažem samo da ja ne pevam kao moja mama i ne kuvam kao moja mama, ali ja sam bolja mama nego moja mama. Ja sam obrazovanija nego moja mama, ja sam bolja žena nego moja mama, ja sam svašta nešto krucijalnije bolja nego moja mama. Znate li zašto sam ja bolja? Zato što je ona moja mama. Zato što nju nije imao ko da nauči, a mene jeste. Ona, ona me je naučila da budem bolja. Tako da, j**ite se vi sa vašim lošim komentarima i upoređivanjem - rekla je uplakana Nikolija. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading