Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Jovana Jeremić poznata je po tome što bez zadrške deli savete o muško-ženskim odnosima. Da njeni saveti zaista imaju efekta, pokazuje njen vlastiti primer – srećna je u vezi sa 15 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem.

Na svom Instagram storiju, Jovana je podelila mudre misli i pravila koja bi sve žene trebale da prate. Takođe je najavila da će jednog dana objaviti knjigu o muškarcima.

Jovana Jeremić

Printscreen

 

- Obrazovanje i znanje su moć. Posebno za ženu. Žena mora da rasvesti svoj um i da shvati da bez samostalnosti, znanja, svog novca i svog ličnog statusa nikada neće imati budućnost, sreću, ljubav i poštovanje ni partnera, ni okoline. Onoliko koliko uložite u svoj um, toliko ideje i dobijete. Ideja i informacija vladaju planetom - napisala je i dodala:

- A što se muškaraca tiče, jednog dana ću napisati knjigu o njima... Ali ne onu neupotrebljivu u praksi koju pišu žene - oćajnice, već pravu knjigu - priručnik za muškarce koji daju rezultate u praksi. Zapamtite: MUŠKARCU NE TREBA ŽENA KOJA NE MOŽE BEZ NJEGA. MUŠKARCU SAMO TREBA ONA ŽENA BEZ KOJE ON NE MOŽE! Do sledeće objave, profesorka čita (sprema ručak)...

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading