Boban rajović novi spot
Foto: Alo/Foto: Dejan Milićević

Boban Rajović ponosan je otac dve ćerke i sina koji grade svoje karijere izvan estradnih krugova, ali njegov sin Andrija sve više privlači pažnju javnosti.

Andrija se bavi fudbalom od malena i izrastao je u ozbiljnog mladog sportistu. Boban je jednom prilikom govorio za Grand o uspehu svoje dece, ističući:

- Zaista smatram da su moja deca uspešna i veoma sam ponosan na njih. Svi misle da je lako biti dete poznatih, posebno za mog sina, ali je on morao da uloži dvostruki trud u fudbalu kako bi postigao uspeh - rekao je Rajović.

Pevač je takođe otkrio da li se meša u izbor devojaka koje privlače njegovog sina:

- Pokušaću svim silama da ga savetujem kako bi prepoznao svoju pravu sreću. Prirodno je da će se zaljubiti u nekoga ko odgovara njegovom temperamentu, ali mislim da sam dovoljno sposoban da prepoznam koja žena je odgovarajuća za njega, a koja nije. Uticaću koliko mogu, ali na kraju, on je taj koji bira - iskreno je rekao Boban, dodajući da ne vidi svog sina pored pevačice.

- Poštujem i cenim svoje koleginice, i znam da njihov posao nije lak, ali mislim da ne bih želeo da moja snajka bude u tom svetu. Ne zato što imam nešto protiv, već zato što nisam siguran kako bi funkcionisala veza sa tako različitim karijerama - dodao je pevač.

Boban

Printscreen

 

Boban je takođe otkrio da je Andrija imao značajne poteškoće na početku svoje profesionalne karijere zbog toga što je bio sin poznatog pevača:

- Moj sin Andrija je imao otežavajuću okolnost zbog toga što sam ja njegov otac. Razmišljao sam o tome da se javno distanciram od njega kako bi se izbeglo mišljenje da gradi karijeru preko mog imena. Nekoliko puta me je molio da ne dolazim na utakmice, kako njegovi saigrači ne bi pogrešno protumačili moj dolazak. Otišao bih da kupim kartu za utakmicu, a on bi me molio da se ne pojavljujem. Poštovao sam njegove odluke i svaki put bih ga poslušao - ispričao je Boban.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading