slagalica
Foto: Printscreen/Foto: YOUTUBE/RTS

Kristina Radenković je godinama voditeljka kviza "Slagalica", a sada je otkrila kako se dolazi na to mesto.

Na RTS je došla kao voditeljka Evrovizije 2008. godine, pobedila je u emisiji "Evropsko lice" i postala jedan od voditelja Evrovizije u Beogradu. 

- Jednog dana Aleksandar Tijanić je odlučio da privremeno zamenim Mariju Veljković u "Slagalici" zbog trudnoće. Tri meseca traje obuka za voditeljku tog kviza. Međutim, moja je trajala jedan dan. Pogledala sam kako se snima kviz, a sutra mi je javljeno da vodim emisiju od naredne nedelje. Danijela Pantić je tada dala otkaz. Od stresa mi se ukočio vrat - rekla je, pa dodala: 

- Nisam očekivala da imam samo četiri dana se spremim za prvo snimanje. Verovatno ljudima taj naš posao deluje lako, ali nije lagan. Morate znati sva pravila i jedina ste veza s režijom. Nema prekidanja igara. Aleksandar Tijanić je rekao da mi oprašta prvih deset epizoda, ali da neće jedanaestu. Svi su pomagali, a najviše Milka Canić. Kasnije je njena najveća briga bila da se udam i rodim decu. Stigla je da upozna mog Nikolu - ispričala je Kristina.

"Prekinula sam porodiljsko posle tri meseca"

Krisitna je voditeljka i kviza "Stigni me ako znaš", koji se emituje petkom u 22.00. Kao i prethodnog puta sudbina je i ovde umešala prste.

- Kviz "Stigni me ako znaš" nisam znala da će da se radi. Pripremao se dok sam bila trudna. Bila sam se tek porodila i došla je ponuda da budem voditeljka. Prekinula sam porodiljsko posle tri meseca. Imala sam desetak kilograma viška. Bila sam srećna. Nije to ekipi smetalo.

- Bila sam bucka. Kilograme sam izgubila kad se završilo snimanje. Uspela sam i da dojim. Bila je korona. Bila sam srećna što ću biti s bebom kod kuće - zaključila je.

Alo!/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading