Bora Đorđevic
Foto: Alo/e-stock/Stevan Ranković

Vest o smrti legendarnog rokera Bore Đorđevića potresla je region. 

Od Bore su se oprostile mnoge javne ličnosti, kao i njegovi fanovi. 

Tužni su i Čačani, a među njima jedan posebno, koji je bio drug Bore Đorđevića još iz detinjstva.

Borin prijatelj je trenutno u Grčkoj, a jako mu je stalo da se do subote vrati u Srbiju, da bi mogao da prisustvuje sahrani Đorđevića.

Bora Đorđevic

ATA Images

 

Ćerka Borinog druga javno je zatražila pomoć.

- Pomoć dragi ljudi! Danas nas je sve potresla vest da je umro naš legendarni Bora Đorđević, koji je bio tatin veliki prijatelj i drug još iz detinjstva. Zajedno su odrasli, svirali u prvim bendovima i družili se čitav život. Ne bi podneo da se ne oprosti od njega - navodi ćerka.

- Moj otac se nalazi u Platamonu. Potreban je prevoz, ako neko ima višak mesta u kolima ili znate nekog prevoznika, za jednu osobu sa malom torbom sutra u toku dana ili petak ujutru za Čačak (idealno), ali i da se dokopa Srbije, snaći će se do Čačka - dodaje ona.

@alo_portal VERIDBA PRED VOJSKU: Evo kome je Bora Đorđević posvetio pesmu "Dva dinara druže" #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #viralvideo #fypシ゚viral #foryoupage ♬ original sound - Alo_portal

Kako je navela Aleksandra u grupi "Grčka Info" na Fejsbuku, pošto se njen otac ne snalazi na društvenim mrežama, ukoliko bi neko bio voljan da pomogne ona bi poslala broj telefona svog oca da se dogovore oko detalja preko Vibera.

Blic 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading