Jovan Memedović
Foto: Printscreen/Youtube RTS Printscreen

Jovan Memedović pobegao je iz Beograda i svoj kutak mira stvorio u netaknutoj prirodi. 

Iako precizna lokacija njegove vikendice ostaje tajna, spekulacije upućuju na Perućac, idilično mesto kraj Drine.

Jovan Memedović, je poznat po ljubavi prema prirodi, a često je snimao i emisije na Tari. Jednom prilikom on je otkrio delić svog privatnog raja na društvenim mrežama.

 

 

Vikendica Jovana Memedovića, izgrađena od drveta i pruža oazu mira i topline. Unutrašnjost je ukrašena fotografijama, ikonama i knjigama, dok spoljašnjost i prostrano dvorište ostaju skriveni od očiju javnosti.

Unutrašnjost vikendice odiše toplinom, sa zidovima ukrašenim uspomenama i alatima neophodnim za život u prirodi.

 

 

Peć i sekire su samo neki od predmeta koji olakšavaju svakodnevne poslove, a Memedović je posebno ponosan na uspomene vezane za njegovu emisiju "Sasvim prirodno".

Vikendica nije samo sklonište za Memedovića, već i za njegove pse, koji su deo porodice i imaju svoje mesto za odmor. Ljubav prema životinjama je nešto što voditelj često ističe, a njegovi psi su mu, kako kaže, verni prijatelji.

 

 

Iako Jovan Memedović ne voli da iznosi previše detalja o svom privatnom životu, njegovi pratioci na Instagramu imali su priliku da zavire u neke delove vikendice. Fotografije otkrivaju kutak za pse i prostrano dvorište koje tokom toplijih dana postaje prava oaza zelenila.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading