Jovana Ljubisavljević
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jovana Ljubisavljević, bivša učesnica "Zadruge 4", i Stefan Karić bili su nerazdvojni nakon završetka rijalitija, ali vest o njihovom raskidu iznenadila je mnoge pre izvesnog vremena.

Jovana je juče izgovorila sudbonosno "da" Bogdanu Srejoviću, s kojim je već neko vreme u vezi. Par, osim što je uplovio u bračne vode, očekuje i prinovu, što je dodatno obradovalo njihove pratioce.

Jovana Ljubisavljevic

Printscreen

 

Stefan Karić je pre nekoliko godina doneo odluku da bez svoje tadašnje devojke Jovane Ljubisavljević uđe u "Zadrugu 5" i u rijalitiju provede deset meseci.

Tokom njegovog boravka u rijalitiju, Jovana je ostala lojalna i strpljivo ga čekala u vili njegovog oca na Zvezdari.

Njihova veza tada je bila na ispitu, ali su uspeli da ostanu zajedno još neko vreme nakon Stefanovog izlaska iz rijalitija.

Jovana je za to vreme redovno na svom profilu na Instagramu pružala Stefanu neizmernu podršku.

Osim toga, delila je i detalje iz privatnog života, pa je tako jednom prilikom objavila fotku na kojoj pozira sa Stefanovim ocem Osmanom i maćehom Kristinom, a tu su bili i njeni roditelji, majka Alekandra i otac Saša Golub.

Tada je Jovana Ljubisavljević stala u sredinu kao prava domaćica, s osmehom koji nije silazio s lica, dok je ponosno pozirala sa svojim najbližima. U pozadini su se mogli primetiti raskoš i sjaj luksuzne Karićeve vile.

Sličnu fotografiju podelio je i Osman Karić na svom Instagram storiju, što je izazvalo brojne pozitivne reakcije.

Podsetimo, Jovana i Bogdan Srejović juče su organizovali gala svadbu, a detalje možete pročitati ovde

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading