Jelena
Foto: Alo/Alo

Pop diva Jelena Karleuša bila je gost u emisiji "U ringu" koja će se emitovati večeras od 20 časova na Alo! jutjub kanalu. 

Jelena je otvoreno govorila o mnogim temama, a posebno se osvrnula na svoj ljubavni status, a među pitanjima bilo je i to da li planira da ponovo stane na ludi kamen:.

- Nikad ne reci nikad - rekla je Jelena Karleuša, pa priznala: 

- Nisam razmišljala o tome. Ali jesam razmišljala o divnoj venačnici i divnoj svadbi… Ako može to, da imam divnu venčanicu, a da se ne udam… Ja mogu da napravim spekatakularnu svadbu i u nekom videu, da me želja mine, da imam divnu venčanicu… 

Jelena

Alo

 

Od budućeg partnera očekuje da joj bude oslonac. To kako kaže nije pronašla ni u jednom muškarcu iako ju je svaki sa kojim se zabavljala verio i želeo da se uda za njega. Prstenje koje su joj darivali još čuva u kutijici.

- Nijedan nije bio uz mene i u dobru i u zlu. Nijedan nije bio dovoljno hrabar i jak da izdrži kada je bilo to u zlu. Kada neko bude pored mene, ja ga neću kriti - navodi Karleuša.

Taj neko, prema Jeleninim rečima, treba da bude hrabart i snažan. 

Jelena

Alo

 

- Partner nije samo se*s, ljubav i emocije, partner je i onaj koji stane pored tebe u svim životnim situacijama. Nikad nisam ni prestala da imam partnera. Moj najbolji prijatelj, Zoran Birtašević, često je bio sve to što mi je nedostajalo. Prijatelj, rame za plakanje, dadilja, producent.

Muškarci, navodi Jelena, često ženama zagorčavaju život, a njen budući izabranik moraće da pokaže jednu ključnu osobinu.

- Iza svakog uspešnog muškarca postoji jedna uspešna žena, a iza svake uspešne žene postoji muškarac koji smeta. E, onaj koji ne koči, taj će biti pravi partner za mene - ističe pevačica za Alo!. 

Alo/ T.K. 

BONUS VIDEO: 

@alo_portal Jelena Karleuša postala voditelj 😍 Emisiju “U ringu” možete pogledati premijerno u petak u 20 časova na našem YouTube kanalu! ▶️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #fyp #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading