Jelena
Foto: Alo/Alo

Pop diva Jelena Karleuša bila je gost u emisiji "U ringu" gde je govorila o brojnim temama. 

Karleuša je na pitanje da li bi se udala treći put, rekla "Nikad ne reci nikad".

Pevačica čiji nastupi spekatakularni i koji izazivaju pravu euforiju, gostovala je u našoj emisiji “U ringu” a među pitanjima bilo je i to da li planira da ponovo stane na ludi kamen:

- Nisam razmišljala o tome. Ali jesam razmišljala  o divnoj venačnici i divnoj svadbi… Ako može to, da imam divnu venčanicu, a da se ne udam… Ja mogu da napravim spekatakularnu svdabu i  u nekom videu, da me želja mine, da imam divnu venčanicu… 

Jelena

Alo

 

Od budućeg partnera očekuje da joj bude oslonac. To kako kaže nije pronašla ni u jednom muškarcu iako ju je svaki sa kojim se zabravljala verio i želeo da se uda za njega. Prstenje koje su joj darivali još čuva u kutijici.

- Nijedan nije bio uz mene i u dobru i u zlu. Nijedan nije bio dovoljno hrabar i jak da izdrži kada je bilo to u zlu. Kada neko bude pored mene, ja ga neću kriti - navodi Karleuša.

Taj neko, prema Jeleninim rečima, treba da bude hrabart i snažan:

- Partner nije samo seks, ljubav i emocije, partner je i onaj koji stane pored tebe u svim životnim situacijama. Nikad nisam ni prestala da imam partnera. Moj najbolji prijatelj, Zoran Birtašević, često je bio sve to što mi je nedostajalo. Prijatelj, rame za plakanje, dadilja, producent.

Muškarci, navodi Jelena, često ženama zagorčavaju život, a njen budući izabranik moraće da pokaže jednu ključnu osobinu.

- Iza svakog uspešnog muškarca postoji jedna uspešna žena, a iza svake uspešne žene postoji muškarac koji smeta. E, onaj koji ne koči, taj će biti pravi partner za mene - ističe pevačica. 

Kada je reč o muškarcima sa javne scene, pre svega političarima, Karleuša je napravila top-listu najatraktivijih.

Jelena

Alo

 

- Najveći alfa muškarac je Aleksandar Vučić. Ima dva metra, vrlo je harizmatičan, to žene vole. Šapić je dobar frajer, bivši sportista. Siniša Mali dobro izgleda, dobro se oblači . Ivica Dačić nije moj tip muškarca, ali je vrlo harizmatičan. Taj sa tri rečenice može da osvoju svaku – sa osmehom je ispričala popularna pevačica.

O razlozima zbog kojih bez ustezanja podržava predsednika Srbije,  o savetima koje joj je majka dala, razvodu od Duška Tošića, ali i o partnerima koje varaju Karleuša je govorila u našoj emisiji.. Pored toga Karleuša je otvoreno pričala o životnim usponima i padovima, kako i o životnim lekcijama koje najskuplje platila. Odgovore na ova pitanja, kao i ceo razgovor sa folk divom možete pogledati na Alo! Jutjub kanalu, u emisji “U ringu” koja se emituje svakog petka u 20 sati .

Iskustva za 146 godina

Kareluša kaže da je odlučila da zauvek ima 18 godina.

- Tako se osećam, tako se izjašnjavam. Šalim se. Nekad se osjećam kao da imam 118, nekada 18. Ali, ne volim brojeve pored imena. To je svakako nešto što ne određuje nijednu osobu, pogotovo ne jednu ženu. Jer kada bi realno gledali, ja imam 46 godina, a životnog iskustva i života iza sebe, kao imam 146 - objasnila je pevačica.

Ceo život u četiri zida 

Govoreći o svom životu, Karleuša je istakla da nije neko ko često izlazi i odlazi u provode.

- Čitav život sam zatvorena u sobi. Dosta sam zatvorena i ne kontaktiram previše, ne izlazim, ne krećem se. Kad sam sama u svoje četiri zida, ja punim svoje baterije i time sam zadovoljna – ispričala je gošća emisije “U ringu”.

Ističe da nije od onih kukaju nad svojom sudbinom:

- Da žalim sebe i plačem nad svojom sudbinom, to nisam ja. Bilo je, naravno, momenta, pogotovo kada sam u PMS-u, da pokušam sebe da samosažaljevam, ali nisam taj tip. Nema neke vajde od samosažaljenja, samo od ustajanja i kretanja napred.

Stil i ukus nemaju veze s novcem

Kao modna ikona i žena od stila, Karleuša je otrkila trikove koji svakoj ženi mogu da budu korisni kada je u pitanju oblačenje.

- Najviše komplimenata dobijala sam za stvari koje koštaju nekoliko hiljada dinara, ali one na meni deluje skupo. Kupujem i po tržnim centrima, sve što mi padne pod ruku i sve ono što mi se sviđa. Stil i ukus nemaju veze s novcem – zaključila je pevačica.

Žene, zaljubite se u sebe 

Najvažniji savet koji je Jelena Karleuša uputila ženama glasi:

- I stog momenta se zaljubite u sebe! Kada se pogledate u ogledalo, treba da vidite ljubav svog života. Budite sebi lepe, budite lepe drugim ženama pa tek onda muškarcima.

Alo/ T.K. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading