Olja Crnogorac
Foto: Printscreen/Printscreen Amidži šou

Nekadašnja voditeljka Olja Crnogorac veoma je aktivna na Tiktoku, gde često deli priče iz svog života sa pratiocima.

Jednom prilikom šokirala je sve kada je otkrila da je prošla kroz pravu agoniju zbog bivše prijateljice, koja joj je, navodno, bacila crnu magiju.

Olja Crnogorac

Foto: Printscreen/ Instagram

 

Kako je ispričala, tu osobu je upoznala tokom jednog izlaska, nakon čega su počele intenzivno da se druže.

Međutim, kako tvrdi Olja, prijateljica joj nikada nije želela dobro, što je kasnije shvatila kroz niz neprijatnih događaja.

- Ona je htela moj život i da bude ja. Volim žene, volim da se družim sa njima, i moj krug nije toliko zatvoren, kada vidim da neko ima problem, volim da pomognem, pa tako i njoj. Upoznala sam je u noćnom izlasku, reč po reč, otišle smo na ručak, putvanja, postale smo bliske... počela je Olja i dodala:

- Uzimala je moje stvari bez pitanja, našla sam joj posao... U njenom društvu svaka moja priča bila je izvrnuta podsmehu, ruglu... Polako sam shvatala da me potajno mrzi. Ofarbala se u moju boju, koristila moje poštapalice i izlazila krišom sa mojim prijateljima... Uvek sam joj bila tema ja, koliko sam loša, pokvarena i još sijaset loših epiteta. Kada je pitaju što se druži sa mnom kad sam takva, govorila je da me žali.

Olja je ispričala i šta joj se dogodilo zbog ovog prijateljstvo.

- Jednom sam u svom nakitu našla vunicu vezanu u mašnu. Pomislila sam da je nešto od nakita, ali nije. Tih noći sam se preznojavala dok sam spavala, imala lucidne snove, a tokom dana bila svadljiva i razdražljiva. To je uticalo na moje odnose na poslu i sa momkom, kao da se sve raspadalo dok je ona cvetala. Zdrav razum mi nije dozvoljavao da shvatim da su to neki hokus-pokusi. Odnela sam tu mašnu nekoj ženi koja je rekla daje to uradila neka žena koja me iskonski mrzi i da mi želi da mi se ceo život veže u jedan čvor. Šta je ta žena uradila sa tom čvorom ne znam, ali tu noć sam spavala ko beba - podelila je ona sa pratiocima.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading