"DA SAM SE NAPUMPALA, BILA BIH POPULARNA" Goca Lazarević o estetskim zahvatima, a onda progovorila o novcu
Foto: Josida Masanori

Popularna pevačica narodne muzike, Goca Lazarević, nedavno je gostovala na televiziji i tom prilikom otkrila svoje buduće planove, naglašavajući šta joj je najvažnije u životu.

Gocin pristup karijeri i privatnom životu oslikava jednostavnost i posvećenost publici.

- Možda bih bila popularnija da sam se malo napumpala. Mene zovu naša Goca, ja pevam narodu koji možda i nema mnogo novca tako da sam insistirala da karte za koncert budu malo jeftinije kako bi mogli da dođu i penzioneri. Sve pozivam u Niš u "Dom vojske" na moj koncert koji će biti prelep događaj - rekla je Goca u Premijera Vikend Specijalu.

Pevačica je istakla da ni zbog čega ne žali.

- Svaki čovek bi mogao da napravi film od svog života, ja imam priliku da sam radila ono što sam volela, a takođe sam dobila i decu - zaključila je pevačica.

Goca Lazarević se oglasila za Alo! i odgovorila Zorici Marković na žestoke uvrede!

Zorica Marković žestoko je napala Gocu Lazarević nakon što je pevačica govorila o kolegama koji su učesnici rijalitija. 

Goca se sada oglasila tim povodom, te otkrila da je uvrede ni najmanje ne dotiču.

Zorica Marković

Foto: Alo ilustracija

 

- Verujte mi da nikada nisam čitala vesti koje se tiču mene i mišljenja raznih ljudi. Bavim se jesenjom turnejom koju uveliko i temeljno spremamo. Jedva čekam da vidim publiku u Nišu i Čačku, a ne da čitam bljuvotine o sebi. 
Svako ima pravo na mišljenje i svako govori o sebi. O meni govore moje pesme i karijera duga 50 godina - rekla je Goca za Alo!.

Podsetimo, Zorica koleginicu ni najmanje nije štedela. 

- Treba da promeni zubara da više ne bi šuštala. Plastičnog hirurga treba da tuži. Gordana, ne foliraj se. Ti bi išla u rijaliti, ali te niko nije zvao - odbrusila je Zorica, pa dodala: 

- Volela sam te i poštovala, ali ovo nije prvi put da javno kaki. Gledaj svoja posla i neka ti Bog da još jedan hit, što je jako teško bez Zahara. Zvali smo te "gugutka", a posle ove izjave si guska. Gugutkice, guskice, lupetaš kao otvoren prozor. Šta je rijaliti, strašno nešto? Pa svima vam je život rijaliti, ako iko to zna, znam ja - zaključila je Markovićeva u svom maniru.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading