OVO JE SIN (15) DARE BUBAMARE KOJEM JE DALA DA VOZI BESNU MAŠINU! Ona se hvalila čime Kosta bavi i koliko joj je para pebacio na karticu
Printscreen

Pevačica Dara Bubamara i njen bivši suprug Milan Kesić dobili su sina Kostu 2009. godine, a danas je na dečakovom Instagram profilu osvanuo snimak koji je zabrinuo mnoge.

Naime, Kosta, koji ima samo 15 godina, podelio je video u kojem vozi automobil marke mercedes uz glasno puštenu muziku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Interesantno je da je Dara jednom prilikom, kada je Kosta imao 13 godina, otkrila da njen sin već tada samostalno zarađuje.

Dara je iznenadila sve izjavom da je Kosta preko igrica uspeo da zaradi 390 dolara, što joj je lično saopštio porukom, nudeći da novac stavi na njenu karticu.

Pevačica je tada istakla da to zvuči neverovatno, ali je istina, kao i da joj je tada Kosta poslao poruku da je preko igrica uspeo da zaradi 390 dolara i da će joj staviti na karticu, a ona se zahvalila sinu na tom gestu.

- On već sa 13 godina zarađuje, neverovatno ali zarađuje mami. Danas mi je poslao poruku da je preko igrica zaradio 390 dolara i da će mi staviti na karticu. Ja sam rekla hvala sine - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading