Bora Đorđevic
Foto: ATA IMAGES/ATA Images

Legenda rok muzike, Borisav Bora Đorđević, preminuo je u 72. godini u bolnici u Ljubljani, gde je proveo svoje poslednje dane uz suprugu Dubravku, svoju najveću ljubav.

Bora Čorba ispraćen je na večni počinak 7. septembra, uz prisustvo najbližih, prijatelja, kolega i mnogih fanova.

Prema pisanju portala "Republika", Bora je navodno napisao testament kada je postalo jasno da mu se zdravstveno stanje pogoršava, a sa suprugom je pre odlaska u bolnicu razgovarao o tome.

- Bora je napisao testament još kad je na regularnim pregledima saznao da mu je poprilično narušeno zdravlje. On je već unapred znao kome šta ostavlja, a naravno da se najviše pominju njegova sadašnja supruga i deca. Njima će Bora ostaviti sve što ima, iako oni odavno žive svojim životima i odavno su se obezbedili. Supruzi je pričao: "Oni od mene imaju sve, a ti znaš šta ti je činiti dalje ako dođe do nekih iznenadnih situacija", tako je pričao, ali ništa više od toga - rekao je navodno izvor za Republiku.

Podsetimo, legendarni roker dobio je prvi mural, koji je osvanuo u Jagodini. Njegova slika krasi zid jedne stambene zgrade, a iza nje stoji mladi umetnik Sava Maravić, koji je obožavao njegovu muziku.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading