Keba
Foto: Printscreen/Printscreen/Zvezde Granda

Nadica Ademov proslavila se u takmičenju "Zvezde Granda", a kako je otkrila na audiciji se pojavila tako što je prevarila Sašu Popovića.

- Ovde sam imala samo petnaest godina. Kada je Sale video da sam osmi razred rekao je: „Nemoguće“, pitao se kako sam se prijavila ko me je pustio, a ja sam se prijavila na ličnu kartu od drugarice. Reskirala sam sve, i uspelo je - rekla je Nadica Ademov i otkrila da je tokom takmičenja često plakala.

- Interesantno je da kada sam ja bila u takmičenju mene je Sale uvek ostavljao poslednju, ali svaki krug devet meseci. Ja se uvek rasplačem, i pitam ga zašto ja poslednja, a on kaže: „Zato što si moj favorit i uvek ćeš biti poslednja, zato nemoj da se brineš“- prisetila se pevačica.

Otac naše poznate pevačice doživeo teški udes

Pevačica Nadica Ademov je objavila sliku svojih roditelja, uz komentar: „Hvala bogu da si nam živ“, a sada je objasnila šta se krije iza tih njenih reči.

Nadica Ademov

Foto: Foto: Youtube/printscreen

 

- Tata je imao veliki udes, jedva je ostao živ. Nama je taj datum jako bitan, iako mu je pravi rođendan 20. aprila, više dajemo značaja tom 18. aprilu. Jedva je živ ostao, čak je proglašen i mrtvim i bio je u mrtvačnici. Ali, koliko znam iz mamine priče, neka žena koja je radila tu, čula je nešto i saznalo se da je tata, ipak, živ. Posle toga je bio i u komi. Hvala dragom bogu, sve je dobro, mada su tati ostale neke posledice - izjavila je Nadica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading