Bora Đorđevic
Foto: ATA IMAGES/ATA Images

Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja čorba", preminuo je 4. septembra u Sloveniji, a sahrana je održana u subotu, 7. septembra. 

Bora je bio i ostaće legenda muzičke scene, a njegov odlazak potresao je sve. Mnogo javnih ličnosti, saradnika i prijatelja Bore su izrazile duboko žaljenje povodom njegove smrti, a sada se pojavio snimak sa njegovog poslendjeg koncerta. 

Bora Đorđevic

ATA Images

 

Njegov poslednji nastup je bio ove godine u Šamcu u BiH. 

Masa je uživala je u dobro poznatim hitovima kao što su "Pogledaj dom svoj anđele", " Kad sam bio mlad", "Ostani đubre do kraja"....

 

 

Ono što su svi primetili jeste da je preminuli roker još tada često kašljao, a fanovi su mu do neba zahvalni na koncertu koji im je poklonio, a ispostavilo se, nažalost, da je poslednji. 

- "Već tada mi nije bilo dobro", "Videlo se da se mučio", "Ne prihvatam njegovu smrt", "Tako bolestan je pevao za publiku", "Legendo" - bili su samo neki od komentara ispod snimka. 

Podsetimo, menadžer Bore Čorbe otkrio je da je roker tokom svog poslednjeg koncerta primao infuziju, ali nije želeo da izneveri fanove i otkaže nastup. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading