Ceca, Milica, Jelena
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Milica Pavlović gostovala je u emisiji kod Svetlane Cece Ražnatović i pred njom progovorila o odnosu sa pop zvezdom Jelenom Karleušom.

Iako su Ceca i Jeca odavno poznate kao večite rivalke u višegodišnjim sudskim procesima, Milica je otvoreno pohvalila Karleušu što je izazvalo veliku pažnju na društvenim mrežama.

Foto: Ataimages

Foto: Ataimages

 

- Jedan od najluđih provoda koje sam imala svakako je provod u Dubaiju sa Sašom Kovačevićem i Jelenom Kareušom. Toliko smo se dobro provele jer smo zalutale među navijače brazilske reprezentacije. To je bio period Svetskog prvenstva. Da budem iskrena, pilo se za sve pare, bilo je mnogo koktela. Na kraju sam rekla Saletu da mi je bio simpatija kada sam bila mlađa, a sada sa tobom imam najbolji provod. Snovi se ostvaruju - rekla je Pavlovićeva koja je na opšte iznenađenje svih pohvalila Karleušin izgled pred Ražnatovićevom.

- Sale i ja smo bili neprimetni. Bili smo tu negde, ovakvi kakvi smo sitni. Jelenu je nemoguće promašiti budući da je plavuša, da je visoka, da ima obline. Dobro smo prošle. Iskulirali su nas - našalila se pop pevačica u emisiji Ceca šou.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading