Suzana
Foto: Alo/Foto: Alo!

Suzana Mančić se proslavila kao voditeljka "Lotoa", a zbog svog izgleda smatrana je simbolom lepote u bivšoj Jugoslaviji. 

Suzana je jednom prilikom umalo ostala bez posla budući da su njeni intimni snimci koji su isplivali u javnost.

- Niko mi nije pomagao sem, možda, par prijatelja i dece. Ja sam u jednom momentu govorila deci: "Nemojte da govorite u školi da sam ja vaša mama", a moja Natalija mi je rekla: "Ja se ponosim što si ti moja mama". To su neke stvari koje vas dignu. Nikad ne znaš šta te u životu čeka, ali moraš bar pred sobom da budeš čist. Od silnih stresova sam dobila holesterol, ali ćuti dobro sam prošla, moglo je biti mnogo gore - rekla je za "Blic" jednom prilikom.

Mančićeva je tokom karijere radila kao glumica, pevačica i TV voditeljka. U svakoj branši je ostavila određeni pečat, ali je muškom delu publike definitivno ostala omiljena kao loto devojka.

Završila Pravni fakultet

Karijeru je započela pesmom „Ogledalce, ogledalce“ sa nepunih 18 godina. Kasnije se oprobala kao voditelj zabavnih emisija.

Oprobala se i kao glumica, a publika je bila u prilici da je gleda u sledećim ostvarenjima: "Žikina dinastija", "Ćao, inspektore", "Specijalna redakcije", "Selo gori, a baba se češlja"...

Kada je reč o Suzaninom obrazovanju, malo ko zna da ona ima diplomu Pravnog fakulteta.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading