Jelena
Foto: Alo/Alo

Jelena Karleuša slovi za jednu od najtraktivnijih pevačica na našim prostorima.

Liniju je dovela do savršenstva zbog čega mnogi komentarišu da izgleda i bolje nego na početku karijere, kao i da ne veruju da ima 46 godina.

Jelena je, kao i mnoge druge domaće i svetske zvezde većinu vremena tip-top sređena. Profesionalna šminka, frizura, dobro svetlo, i nezaobilazna obrada fotografija daju rezultat da i u realnom životu izgleda kao sa naslovnice magazina.

Pevačicu ćete retko kad videti da nije našminkama, a poslednjih godina gotovo se mogu na prste obe ruke nabrojati situacije u kojima se pojavila bez imalo mejkapa. 

KARLEUŠA OTKRILA KO JE NJEN PARTNER

Jelena je otvoreno govorila o mnogim temama, a posebno se osvrnula na svoj ljubavni status, a među pitanjima bilo je i to da li planira da ponovo stane na ludi kamen:.

- Nikad ne reci nikad - rekla je Jelena Karleuša, pa priznala: 

- Nisam razmišljala o tome. Ali jesam razmišljala o divnoj venčanici i divnoj svadbi… Ako može to, da imam divnu venčanicu, a da se ne udam… Ja mogu da napravim spektakularnu svadbu i u nekom videu da me želja mine, da imam divnu venčanicu… 

Od budućeg partnera očekuje da joj bude oslonac. To kako kaže nije pronašla ni u jednom muškarcu iako ju je svaki sa kojim se zabavljala verio i želeo da se uda za njega. Prstenje koje su joj darivali još čuva u kutijici.

- Nijedan nije bio uz mene i u dobru i u zlu. Nijedan nije bio dovoljno hrabar i jak da izdrži kada je bilo to u zlu. Kada neko bude pored mene, ja ga neću kriti - navodi Karleuša.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading