MILOŠ BIKOVIĆ SAZNAO OD ČEGA BOLUJE! Usred snimanja mu saopšteno da ima ozbiljan zdravstveni problem
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Miloš Biković poznat je po brojnim ulogama u najpopularnijim domaćim ostvarenjima, a svojjevremeno je ispričao anegdotu sa snimanja. 

Kako je otkrio, tokom snimanja je aparat na kom je bio priključen počeo da pišti, što je izazvalo zbunjenost i brigu na setu.

Sestra koja je bila prisutna pitala je Bikovića da li je srčani bolesnik, jer su mu pritisak i puls skakali nenormalnom brzinom.

Srećom, na kraju se ispostavilo da je sve u redu. 

- Imamo tu jednu scenu koju smo snimali Aleksandar Berček i ja za ovaj drugi deo u bolnici. Ja sam bio prikačen na neki aparat i mi smo tražili da taj aparat ima samo kao vizuelni neki efekat. Dok smo snimali scenu, zamolili smo sestru, ona je samo rekla: "Važi, važi, u redu, neće on ništa da pišti". I sad mi igramo scenu i aparat krene: "Pi, pi, pi, pi" - priča glumac, te nastavlja:

"Sestra me je pitala da li sam srčani bolesnik" 

- Nastavljamo mi da igramo, kad ono opet... I mi kao "Stop! Izvinite, možete li samo da sredite da ne pišti, a ona me pita: "Šta radite vi?". Ja se zbunio upitah je: "Molim?" Ona me pita zatim da li sam srčani bolesnik, a ja joj kažem da, koliko znam, nisam. Ispostavilo se da mi pritisak i puls nenormalno skaču. Što kaže Aleksandar Berček, nikada nismo merili šta se glumcu dešava kada proživljava taj emotivni stres koji mi glumimo - rekao je tada. 

Alo!/Republika

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading