VODITELJ (58) SE RAZVEO OD 25 GODINA MLAĐE Sad smuvao pevačicu, krije od svih, planira i dete sa njom
Foto: Printscreen

Voditelj Zoran Pejić Peja (58) nedavno je okončao brak sa 25 godina mlađom suprugom Draganom Pejić.

Njih dvoje su se venčali 2017. godine na Ibici, a njihov brak je privlačio pažnju javnosti zbog razlike u godinama i zajedničkog glamuroznog stila života.

- Njena je želja bila da ona meni pokloni zube, a moja želja je da ona uradi grudi. Ona je ispunila moje želje posle godinu dana, a ja sada ispunjavam njene - govorio je Peja u emisiji "Exkluziv" dok je ljubav cvetala i dodao da je sam izabrao veličinu grudi.

Inače, Peja je nedavno pričao o razvodu:

- Mogu da kažem da sam ja sam ceo život bio razveden. U stvari bio sam oženjen pet, šest godina i to je to. Kao momak živim, tako da sve u svemu dobro je. Čovek se na dobro jako brzo navikne – istakao je Peja.

– Ne treba odustajati u životu, treba ići dalje i dalje i koliko god puta da padnemo treba da ustanemo i da se dignemo. Iza ćoška je možda baš ono što nam nedostaje– rekao je Peja za "Grand"

Peja ne želi da otkrije identitet nove devojke.

- Svi su čuli da sam se razveo i onda su počele da šalju slike, pa kao: "Ju, izvini, ja sam tebi poslala". Da, malo provokativnije...Ne mogu da otkrijem ko je u pitanju, džentlmen sam, 38 godina ima, upoznali smo se spontano preko nekih zajedničkih prijatelja, pevačica je...Ne, nije bila još na malim ekranima, ali će sada da krene. Volim njenu skromnost, ja joj pričam da snimimo pesmu, ona meni priča: "Ne, ne, ne, polako, da skupim parice", ona nema to da iskoristi - rekao je Peja i dodao da planira svadbu:

- Da, planiram u budućnosti, planiram i dete. Ja živim život do kraja, dok sudija ne odsvira - rekao je Peja u emisiji "Pitam za druga" na Red TV.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading