Marina Tadić
Foto: Alo/Foto: Vladimir Marković

Pop zvezda Marina Tadić ispunila je obećanje koje je dala početkom godine i publiku obradovala novim albumom.

Predstavljajući prvu pesmu sa novog albuma “Otkaži let”, Marina je pokazala zbog čega ponosno nosi titulu najlepše prirodne pevačice sa javne scene, ali je sreću zbog novih projekata ubrzo zamenio problem.

Naime, ekranizaciji pesme uklonjena je vidljivost na platformama tik nakon što je predstavljena javnosti, a kako Alo! saznaje, problem je nastao zbog se*sepilnih scena koje je Jutjub platforma prepoznala kao vulgarne.

 

 

Iako je jasno da je pop zvezda obučenija i skladnija od većeg dela javnih ličnosti sa muzičke scene u regionu koji su poslednjih godina objavljivali video spotove, spot je od samog početka sklonjen sa vidljivosti platforme, a nemila situacija razočarala je Marinu koja traži načine da reši sporni problem kako zbog pesme “Otkaži let”, tako i zbog narednih ekranizacija koje planira da objavi.

Kako bismo potvrdili informacije do kojih smo došli, pozvali smo Tadićevu koja nam je kratko i kroz osmeh potvrdila da se pojavio problem sa pojednim scenama iz spota, pa istakla da radi na tome da reši problem iako joj, priznaje, nije sasvim jasno zbog čega je uopšte i nastao.

- Istina je da mi blokiraju pesmu zbog navodne “golitinje”. Verujte da ne znam ni šta pametno da kažem. Postoje dva kadra u kojima sam u trikou, i verujem da bi to moglo biti sporno. Jasno je da u spotu nema baš nikakve vulgarnosti, ali radim na tome sa svojim timom i zajedničkim snagama pokušavamo da dokučimo o kojim scenama je reč i da sporne scene promenimo kako bi pesma postala vidljiva - zaključila je pop zvezda za Alo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading