Maja Manojlović
Foto: Promo/Promo

Escape vokalni kamp, pod vođstvom iskusnog vokalnog pedagoga Maje Manojlović, ove godine će okupiti grupu od 10 pažljivo odabranih učesnika, pružajući im priliku za intenzivan rad na vokalnim vještinama. Kamp, prepoznatljiv po svom ekskluzivnom pristupu i individualnoj podršci, fokusira se na pružanje jedinstvenog iskustva za svakog učesnika, pomažući im da razviju i podignu svoj talenat na viši nivo.

Maja Manojlović ističe da je interesovanje za kamp bilo izuzetno, ali da je zbog ograničenog broja mjesta bilo neophodno izvršiti selekciju prijavljenih kandidata:

„Ove godine smo primili veliki broj prijava, a svi kandidati su pokazali veliki interes za rad i napredovanje. Ipak, morali smo odabrati 10 učesnika kako bismo osigurali optimalne uslove za svakog od njih. Escape vokalni kamp nije zamišljen kao masovni događaj, već kao intiman prostor gdje svaki pjevač može dobiti potrebnu pažnju i mentorske smjernice“, ističe Manojlović.

Maja Manojlović

Promo

 

Odabrani kandidati dolaze iz raznih krajeva regije i čine raznoliku grupu pjevača, od onih s višegodišnjim iskustvom na sceni, do onih koji su tek na početku karijere. Kroz detaljan proces selekcije, organizatori su se fokusirali na one koji su pokazali želju za učenjem, spremnost za timski rad i strast za muzikom.

„Cilj nam nije bio da biramo isključivo profesionalce ili one s najviše iskustva. Na prvom mjestu nam je bilo da pronađemo kandidate koji vole rad u grupi i koji žele da napreduju. Naši učesnici su otvoreni za nove izazove, žele da uče i da se usavršavaju. To je ono što Escape kamp čini posebnim – pruža prostor za rast, kako lični, tako i profesionalni,“ dodaje Manojlović.

Kamp je organizovan za odrasle pjevače svih nivoa, od početnika do profesionalaca, i pruža im priliku da kroz rad u odabranoj, podržavajućoj grupi razvijaju svoje vokalne sposobnosti. Ekskluzivnost kampa omogućava mentorima da se posvete svakom učesniku, pružajući personalizovane savjete i tehničke vježbe prilagođene individualnim potrebama.

Poseban akcenat je stavljen na zajednički rad, jer kroz grupne aktivnosti učesnici imaju priliku da sarađuju, razmjenjuju iskustva i grade kreativne veze koje mogu dovesti do novih muzičkih projekata. Pjevači iz različitih gradova i država regiona ne samo da će unaprijediti svoj glas, već i steći nova poznanstva i prilike za saradnju, što je često odskočna daska za mnoge u muzičkoj industriji.

Maja Manojlović

Promo

 

„Mnogi kandidati su tokom selekcionog online intervjua izrazili oduševljenje što ovakav koncept postoji kod nas i što mogu upoznati kolege iz drugih gradova i država. Sigurni smo da će se iz ovog kampa izroditi neki sjajni kreativni projekti,“ zaključuje Manojlović.

Escape vokalni kamp nudi priliku pjevačima da pronađu svoj glas, ali i da se povežu sa istomišljenicima u podržavajućoj i inspirativnoj atmosferi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading