Jelena
Foto: Alo/Alo

U vili na Dedinju, koja će nakon razvoda pripasti Jeleni Karleuši, jer ju je većinski otplatila, nalaze se prostorije za koje nikada ne biste pomislili da postoje. 

Jelena je pre dve godine renovirala vilu, a u tom prostoru ima dovoljno mesta da svaki član porodice može da napravi svoj mali svet. 

Pevačica je tada istakla da svako ima svoj sprat, ali posebno je izdvojila jednu prostoriju. 

Jelena

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kuća je ogromna, tek sam nedavno izbrojala da imamo deset kupatila jer u većinu i ne ulazim. Moja oaza specijalno je projektovan garderober od 250 kvadrata, koji ima saunu, kupatilo, deo za odmaranje, vešernicu, stan za zaposlene. Po mojim željama i nacrtima napravila sam deo koji je meni bitan i zbog posla i zbog lične satisfakcije - otkrila je pevačica.

Jelena

Foto: Printscreen/instagram

 

- Prostor ima adekvatno svetlo, ogledala, pametno i funkcionalno osmišljeno odlaganje mojih petsto pari cipela, tašni, garderobe... Da bi ljudi shvatili kako je ozbiljno teško imati organizovan garderober ove veličine i kapaciteta, reći ću da jedna žena radi samo kao garderoberka. Ona mora da zna način na koji se šta kači, gde i sa čim, mora da razlikuje brendove, sezone i vintidž stvari od onih koje su posebne vrednosti. Veliki sam kolekcionar visoke mode i dizajnerskih komada, a pošto sve to skupljam skoro trideset godina, jasno je da je reč o ozbiljnoj kolekciji koja mi znači - rekla je Jelena tada za "Hello". 

Jelena

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica je, inače, jednom prilikom otkrila da su njene ćerke Atina i Nika već počele da nose mamine haljine i cipele, na šta je ona bila jako ponosna. Da su od mame nasledile ukus za stil, pokazala je i mala Nika nedavno kada je imala maturu, na kojoj je nosila haljinu koju je za nju kreirao Karleušin prijatelj.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading