marija veljković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

Marija Veljković otkrila je ranije danas da je njen sin pretrpeo vršnjačko nasilje, a sada se ponovo oglasila.

Veljkovićeva je otkrila da se njen naslednik vratio kući sa hematomom na glavi, te da takav incident nije mogla da zanemari.

- Moj sin već je snimao tu seriju. Htela sam da ga povučem i da ne radi novu sezonu, jer ni njegov otac i ja nismo mogli da ga pratimo. Ubeđivali su nas da će biti sve u redu. Problem se desio već prvog dana. On ima samo 12 godina, a napali su ga dečaci koji imaju 15 i 17 godina. Nemam problem s tim da su oni nestašni i tinejdžeri - rekla je, pa dodala:

- Međutim, ne može da mi se vrati sin kući s hematomom na glavi i bolom u vratu. Produkcija je reagovala tek kad smo sve prijavili platformi za nasilje "Čuvam te" i dali su neko saopštenje da osuđuju nasilje. Mog sina su izbacili iz serije, a nasilnike su nagradili... Nisam mogla to da prećutim ovo što se desilo - rekla je voditeljka.

"Nisam ga rodila da bi ga neko udarao u glavu" 

- Kao majka, razmišljam: Da li sam ja dete rodila da ga neko čupa, ismeva, i udara u glavu. NISAM!!! S te strane, hvala PRODUKCIJI MONADA koja je moje dete isključila iz projekta. Jer moj sin nije dzak za udaranje. Nek ide na vašu savest, moral i profesionalnost. Toliko - poručila je Marija.

Alo!/Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading