Duško Tošić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo ilustracija

Jelena Karleuša je potvrdila da se razvela od Duška Tošića, a sada se oglasio i on.

- Nakod 16 godina braka sporazumno sam se razveo od majke moje dece. Sporazum je sastavljen obostrano i na zadovoljstvo svih, a najviše se odnosilo na budućost naše dece, što je nama najbitnije - napisao je, pa dodao: 

- Sva naša zajednička nepokretna imovina smo se dogovorili da pripadne našim ćerkama, Niki i Atini. Takođe, svaka obaveza mene kao oca i muške figure se podrazumeva. Meni je najbitnija stavka bila da mogu da provodim vreme sa našom decom kad god poželim i kad god smo u prilici.

Duško je zatim prokomentarisao i odnos sa Jelenom

- Što se tiče Jeleninog i og odnosa, normalno je kada se razvod dešava, da postoje ljutnje i varnice, ali ja se nadam da će i to prestati jednog dana. Smatram da je Jelena dobra majka i dobar drug i voleo bih da ostanemo prijatelji i da imamo dobar odnos zbog naše dece. Jeleni želim sve najbolje i uvek ću biti tu za majku svoje dece, kao i za svoju decu. Sve ružne stvari treba da ostanu izta nas i jedino naša deca treba da budu centar našeg sveta, kao što i jesu - zaključio je Tošić

KROZ MORE ZLA I SUZA SAM IŠLA SAMA

Jelena Karleuša poslala je brutalnu poruku nakon razvoda.

- Svako može napraviti decu, to je lako, svako se može oženiti, ali ne može svako biti muž. Muž je onaj koji pored žene stoji onako kako se na potpisivanju bračnog ugovora kaže-i u dobru i u zlu… a mene je život nažalost ili na sreću “nagradio” snagom da kroz sve probleme, uspone i padove, kroz more zla, suza i loših ljudi svih proteklih godina… idem sama - poručila je Jelena.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading