Željko Mitrović
Foto: Alo/Jelena Simonović

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, najavio je glamurozni događaj koji će se održati ove srede u njegovoj impresivnoj rezidenciji poznatoj kao "Palata Mitrović".

Povodom ovog jedinstvenog događaja, Mitrović je podelio sa pratiocima detalje o organizaciji "Gatsby partija", na kojem se očekuje više od 3.000 zvanica, što ga čini jednim od najvećih društvenih događaja godine.

Željko je na svom Instagramu otkrio delove unutrašnjosti svoje palate, koja odiše luksuzom i elegancijom.

Na slici se može videti beli mermer, dva lifta, ali i unikatni luster koji krasi njegovu rezidenciju. Ovaj grandiozni luster predstavlja pravo umetničko delo, a prema njegovim rečima, čak i Bakingemska palata bi mogla da pozavidi na ovom ekstravagantnom detalju.

- Najveći Gatsby party na svetu sa preko 3000 zvanica, desiće se u "Palati Mitrovic" u sredu! Sveti Žex vrši poslednje pripreme i završava ovaj unikatni luster u atrijumskom prostoru svog hrama, na kome će mu pozavideti i Bakingemska palata! - napisao je Željko uz fotografiju.

Palata Mitrović, smeštena na prestižnoj lokaciji, već je poznata javnosti po svom impozantnom spoljašnjem izgledu, ali sada su svi imali priliku da zavire i u njen sofisticirani enterijer.

Alo/ Telegraf 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading