Ana
Foto: ATA IMAGES/ATAImages/Antonio Ahel

Srpski džudista Nemanja Majdov suočava se s ozbiljnim posledicama nakon što je Svetska džudo federacija (IJF) izrekla petomesečnu suspenziju zbog kršenja religijskih pravila.

Kazna je usledila zbog toga što se Majdov prekrstio neposredno pre svoje borbe na Olimpijadi u Parizu.

Ova suspenzija će mu onemogućiti da učestvuje na svim takmičenjima i pripremama tokom sledećih pet meseci, što će imati veliki uticaj na njegovu karijeru. Majdov je izjavio da ne žali zbog svog postupka, a sada se oglasila i naša pevačica.

Ana Sević

Foto: Instagram

 

Ana Sević je pružila Srbinu podršku u ovom teškom periodu i veoma odudila potez, istakavši da se ova praksa nastavi u inat zlu koje vlada ovim svetom.

- Nadam se da će posle ovoga svi naši sportisti da se krste, svuda i na svim takmičenjima u inat zlu koje vlada ovim svetom. Bože pomozi - napisala je Sević.

Majdov sve obelodanio javno

- Pre 15 dana sam primio odluku da sam suspendovan na pet meseci zbog krštenja pri ulasku na meč na Olimpijadi. U mom odbrambenom pismu nisam hteo da se izvinim zbog krštenja, i naravno da nisam, niti ću ikada. Gospod mi je dao sve, kako privatno tako i za moju karijeru, i on je za mene broj 1 i ponosim se time. I to se neće promeniti niti pod kojim uslovom - napisao je Majdov.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Maca

16.09.2024 13:09

Oni bi Srbima zabranili sve i takmicenja al im treba u inat se prekrstiti pre svakog meca. Hoce da uniste pravoslavlje idioti .