Jovana Joksimović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je najavio da je odobrio povratak obaveznog vojnog roka, što je izazvalo različite reakcije u javnosti. U emisiji uživo, voditeljka Jovana Joksimović je podelila svoje mišljenje o ovom pitanju, a spomenula je tom prilikom i svog naslednika.

Budući da se debate na ovu temu vode već danima, Jovana je u Jutarnjem programu na televiziji K1 otkrila svoj stav.

Jovana Joksimović

Foto: Ataimages

 

Ona je jasno stavila do znanja da podržava vraćanje obaveznog vojnog roka i da nema protivljenja ako njen sin bude trebao da odsluži vojni rok.

- Ja bih stvarno volela da mi svi budemo ponosni na našu državu i nemam ništa protiv da mi sin ide u vojsku, odmah da vam kažem.Dakle, ja sam jedna od tih majki, ali isto tako mi smeta kada čujem da je vojska vaspitna ustanova. Mislim da mog sina, ako nismo vaspitali moj muž i ja, da ga sigurno ni vojska vaspitati neće - bila je jasna Jovana, a nakon nje se i gost u studiju nadovezao:

- Vojska jeste vaspitna ustanova, vaspitava vojnike, bilo devojčice ili dečaka, osim sina Jovane Joksimović, njega su vaspitali roditelji - nadovezao se advokat sa osmehom, što je i kod Jovane izazvalo smeh.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Goran

16.09.2024 13:47

Bravoooo Jovana, tako to rade ponosni roditelji i patriote.

Nevenka

16.09.2024 14:18

Svaka čast za stav ali izvinite ima dece koji imaju nedostatak domaćeg vaspitanja ,negde tu uspe malo škola ali vojska sigurno najviše pomogne da se deca nauče redu ,radu i drugarstvo ,što ostaje za čitav život!Bravo za ponovno vraćanje služenja voj roka ,ali za prevaspita je čoveka prekratko ,za druge potrebe možda ,ali mislim više rada starešina ,a za pametnog dovoljno.