Jelena Karleuša
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jelena Karleuša saopštila je pre nekoliko dana da se sporazumno razvela od Duška Tošića nakon 16 godina braka. 

Nepokretna imovina stečena u braku pripala je ćerkama Atini i Niki, a pevačica je istakla da neće ostati u kontaktu sa Duškom. 

Jelena je nedavno otvorila dušu i progovorila o prvom braku, ali i čoveku kojeg je najviše volela. 

Pre 20 godina, poput bombe je odjeknula vest da godine da se Jelena i njen tadašnji muž Bojan Karić razvode posle sao dva meseca od spektakularnog venčanja u Vili "Jelena", i to zbog pevačicine prevare.

Jelena

Alo

 

Ona je sada, dvadeset godina kasnije, otkrila sve o aferi "telohranitelj", ali i da je Bojana mnogo volela, možda i najviše.

- Bojana nikada nisam prevarila. Desilo se u 7.15 ujutru, dva meseca posle naše svadbe, da je na naša vrata zakucao moj telohranitelj. Bogoljubov telohranitelj, koji je meni bio dodeljen. Došao je i mom mužu u lice rekao da je u vezi sa mnom i da hoće da se oženi sa mnom.

Sve one priče da sam ja uhvaćena na zadnjem sedištu "hamera" su izmišljene. Sve ovo može da potvrdi i Bojan - rekla je Jelena.

- On zna da me nikada nije uhvatio na zadnjem sedištu. Mnogo bi mi olakšao da je rekao istinu u javnosti jer sam ja prošla torturu. Predstavljena sam kao ku*va i preljubnica.

Džej film

Foto: Alo!

 

Pokušala sam i tada da mu objasnim, ali sam odmah videla na licu da mu se "sklopilo" sve što su mu o meni pričali, a nije mi govorio.

Jelena je i istakla da je ona platila njihov medeni mesec u Dubaiju. 

- Bojana sam mnogo volela. Možda i najviše. Čitava situacija me je pogodila - ispričala je Jelena Karleuša u Informer podkastu.

Alo/ Hello

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading