Đovani Bajramović
Foto: Printscreen/Foto: TikTok

Naš poznati pevač i "kralj bakšiš", kako ga inače mnogi i zovu, Đovani Bajramović, uhapšen je tokom racije u jednom klubu.

Njemu je tada nađen kokain, pišu domaći mediji, ali tu nije kraj skandalima kada je u pitanju ovaj pevač poznat po romskim veseljima i odličnoj atmosferi.

Pre nekoliko godina, njegove kolege Emir Habibović i Nikola Ajdinović, obelodanili su niž optužbi na Đovanijev račun.

- Ovo je jedna informacija za sve ljude koji pogađaju veselja, koji žele dobru muziku, da ih mi zabavljamo, da im pevamo. Ovo je jedna mala preporuka za sve kolege koje putuju hiljadama kilometara samo da bi zaradili neki dinar svojoj deci. Lično meni, a znam i za ovog čoveka koji sedi pored mene, jeste da je neophodno da su svima potrebne pare, ali tu je i dostojanstvo koje niko ne može da plati - rekao je Emir na početku i spomenuo tom prilikom Đovanija:

- Ispaljeni smo, čovek je uzeo celokupnu kaparu, uzeo je sve živo, a radi se o Đovaniju Bajramoviću. Veoma mi je žao što pominjem to ime, i uopšte mi je poniženje da pominjem to ime. Ali, moram da naglasim ko god me bude zvao preko Đovanija, ja sigurno neću doći, nemojte da pričate uopšte sa mnom.

- Moram da kažem da je on (Đovani) jedan veliki prevarant, jedan narkoman. Šta radi taj čovek od svog života stvarno mi nije jasno. Voleo sam ga, uvek sam mu činio, i sinoć sam hteo da mu učinim, ali kada je neko narkoman i prevarant, kada nema obzira prema ljudima koji su ostavili decu za Božić da bi zaradili za parče hleba, nemam obzira - rekli su u snimku koji je objavljen na Jutjubu.

Ko je Đovani Bajramović

Bajramović je javnosti postao poznat nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak sa jednog romskog veselja na kojem je za samo jednu pesmu dobio 30.000 evra. 

On je za domaće medije, jednom prilikom komentarisao svoje kolege.

Tada se dotakao Tee Tairović, Cece Ražnatović i Ace Lukasa, ali i pokojnih kolega Džeja Ramadanovskog i Sinana Sakića.

- Sa Džejem i Sinanom sam bio u najboljim odnosima. Kad je trebalo da mu dam jednu pesmu tada je preminuo. Kad god smo pili i uživali, druženja su bila neverovatna. To i danas pamtim. Mnogo pevača mene imitira po Beču i Nemačkoj. Ne može to tako. Jedan je Šaban Bajramović, Što se Džeja tiče, nismo mogli da utičemo na to da povede računa o svom zdravlju. On je kralj, čovek je bio boem i nikoga nije zarezivao ni tri posto. Neću sad da sedim i da pričam šta je radio! Nisam ni ja slušao doktore dok mi se nešto nije desilo, neću ni da pričam šta - rekao je Bajramović, pa je do detalja opisao kako je tezgario sa Džejem po Beču:

- Džej i ja smo jednom pevali na dve odvojene tezge i onda smo se spojili. On je isto voleo da sluša kako ja pevam. Na kraju je rekao da se novac da meni, a ja to nikad nisam mogao da uzmem. Svi volimo pare, ali smatrao sam ga uvek mojim bratom, tako da nisam uzeo ni dinar, iako je on insistirao da to uradim.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading