Ivana Peters
Foto: Printscreen/Instagram

Članica Tap 011, Ivana Peters, progovorila je o prijateljstvu sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

- Cecu sam upoznala relativno skoro, nešto se naši putevi zaobilazili tokom karijere. Mimoilazile smo se. Kada smo se upoznale, imala sam utisak kao da se znamo 100 godina! - ispričala je Ivana Peters, osvrćući se na trenutak kada je započelo njihovo prijateljstvo.

Ceca

Foto: Blic tv printskrin

 

Ivana je dalje otkrila koliko joj je Ceca dragocena kao prijatelj.

- Kada sednemo da pričamo, krenemo od Kulina Bana. Ceca je jedna toliko normalna osoba - rekla je Ivana na Blic televiziji, naglašavajući koliko su brzo i lako uspostavile blizak i iskren odnos.

Ivana Peters je doživela infarkt usred emisije, i to pre nego što je napunila 40 godina

- Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40 i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije - ispričala je jednom prilikom Ivana.

Ivana Peters zagovornik je veganske ishrane i zdravog života, a infarkt koji je doživela u mladim godinama promenio joj je ceo život.

- Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije ‘Ko je kod Koje’ nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život - istakla je ona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading