Marina Tucaković
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Marina Tucaković preminula je na današnji dan pre tri godine, a do poslednjeg dana svog života bila je u skladnom braku sa Aleksandrom Radulovićem Futom.

Marina je napisala brojne hitove najvećim zvezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama „Operacija trijumf“ i „Pinkove zvezde“.

Njen život su obeležili brojni srećni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića.

Ipak, malo ko zna da je Marina imala još jedan brak iza sebe.

Marinin prvi muž bio je Nenad Stamatović, gitarista grupe Bulevar. U intervjuu iz 1983. godine Marina je otkrila kako je doživljavala svog novopečenog supruga.

- Neca je moj majstor za poljupce, tako mi dobro radi sve. On je moj najbolji lek za sve nemirne sne - opisala je Marina tada stihovima iz poznate numere, pa otkrila kako izgleda jedan rokerski brak.

- Kao i svi drugi. Recimo ja počnem: Kikiriki slan, dragi dobar dan, a on meni: Točna kao sat, coki me u vrat, orasi i med, a u srcu led, samo jedan sat, coki me u vrat. I vrlo brzo ja sam shvatio da si obična i prazna - rekla je Marina u tada u jednom intervjuu.

Marinu su onda upitali da li su joj muškarci sami po sebi inspiracija.

- Ja sam super prijateljica s mnogima. Divno sarađujemo i mnogo ih sve volim. Bogdana, Futu, Bracu, Olivera i naravno mog Necu - istakla je ona tom prilikom.

Nakon razvoda od Nenada, Marina se udala za Aleksandra Radulovića Futu, sa kojim je bila u braku do poslednjeg daha.

Bolovala od tumora 

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške.

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pevača kojima je pisala pesme su Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading