Jelena
Foto: Alo/Alo

Jelena Karleuša gostovala je jutros u Jutarnjem programu na Prvoj televiziji.

Pop zvezda je govorila o razvodu od bivšeg fudbalera Duška Tošića nakon 17 godina zajedničkog života.

Naime, Jelena otvoreno govorila o tome kako se oseća kao sveže razvedena, te se osvrnula i na druge žene, a najviše na svoje koleginice pevačice, među kojima je i Dragana Mirković.

Jelena Karleuša

Foto: TvPink

 

- Estradna scena je puna jako nesrećnih žena, teško je voleti pevačicu, javnu ličnost, zvezdu, ja uvek kažem ako te neko voli voleće te sa svim onim što se o tebi piše, ceo taj fazon koji te prati, kad svi kažu da si luda, ako je zavoleo tebe kao javnu ličnost ne treba da te menja čim te vidi golu - rekla je Jelena i dodala:

- Žene koje su zavisne od muškaraca, moraju da se oslobode tih okova, jer muškarac postaje veoma okrutan kad od njega finansijski zavisiš. Ja sam sebi sve sama kupila i zaradila milione. Pevačice su zaljubljive prirode i lepe se na pogrešne muškarce i svima savetujem, a i sebi sam dala taj zadatak - da ću biti samo sa onim muškarcem, koji se na svaki način ponosi mnome i tada ću javno pričati o njemu.

U celoj toj priči oko razvoda dobila je dosta poruka podrške žena, fanova, poštovalaca njenog lika i dela, tako i od koleginica poput Dragane.

- Zvala me je Dagana Mirković, ona prolazi kroz jedan ružan razvod, ona mi neće zameriti što to iznosim ovako javno, ali Dragani želim da se izbori jer sve što je napravila u svojoj karijeri je samo njena zasluga, tako da svako ko je bio pored nje bio je samo muž Dragane Mirković i ništa više - zaključila je Karleuša.

Karleuša: "Bila sam sama 17 godina" 

Jelena je priznala kako se osećala prilikom potpisivanja papira, a potom je priznala da joj jutra nisu dobra.

- Ujutru nisam dobro, ajde mogu tako da kažem. Ujutru imam tako neke...Nisam u poslednje vreme nešto tako emotivno dobro, ali kada je reč o poslu, nikada bolje i to daje jednu dobru celinu. Kako sam trenutno? Pa okej, mogu da kažem da se žene u Srbiji čudno jako ponašaju prema razvodu. Dobila sam na hiljade i hilajde poruka kada sam objavila onu sliku sa razvoda. To je zato što žene kod nas razvod doživljavaju kao smrt, kao smrt u porodicu i to je za njih smak sveta, gubitak svega što su stvarale. Ja sam imala tu sreću da sam se razvela od dva advkata, da sam gledala mog i advokata s druge strane i gomilu nekih papira - rekla je ona na "Prvoj" i otkrila kako su je gledale žene dok je bila u poseti notaru:

- Videla sam na onim ženama kod notara da su uzbuđene, da me gledaju onako... Pitaju šta ću? Kako ću? Šta ću da popijem? Ja sam došla nasmejana, namirisana, muža videla nisam, potpisala sve što je trebalo da potpišem..

- Pa, 17 godina smo bili zajedno, ali sam za tih 17 godina ja uglavnom bila sama, tako da nije meni ovo nešto preterano drugačije - istakla je Jelena, pa nastavila:

- Moj brak je zato i trajao, zato što nije bio ni zdrav. Držala sam, davala veštačko disanja. Neko sam ko se ne miri ni sa jednom vrstom poraza, dupli Lav sam u horoskopu i ne mirim se sa porazom bilo koje vrste. Pa ne doživljavam ni kao poraz, ni kao pobedu. Prosto sam zato oživljavala i pravila od toga nešto što nije i naravno sve je to bila moja odluka. Na kraju krajava, ja sam žena sa velikim srcem imam puno emocija i još puno mogu toga da dam.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading