Jelena Karleuša
Foto: Printscreen/Miloš Miletić

Pop diva, Jelena Karleuša, pojavila se u dokumentarnom rijaliti programu Georgine Rodrigez, partnerke fudbalske zvezde Kristijana Ronalda, koji se prikazuje na Netfliksu.

Karleušino prisustvo na Pariskoj nedelji mode u martu 2024. godine izazvalo je veliku pažnju balkanskih medija, kada je prošetala pistom među mnogim svetskim imenima, uključujući i Georginu Rodrigez.

Jelena Karleuša

Miloš Miletić

 

U trećoj sezoni Rodrigezinog rijalitija, snimljenog u produkciji Netfliksa, pojavili su se kadrovi iz ovog prestižnog događaja u Parizu.

Tom prilikom, prikazani su momenti na sceni, ali i van nje, zahvaljujući kojima možemo da zaključimo da su se i Karleuša, ali i Georgina odlično zabavile.

 

 

Karleuša se oglasila na svom Instagram profilu, te se javno obratila Georgini.

- Nikada nisam mislila da ću videti sebe slučajno, gledajući Netfliks. Hvala Georgina na lepim rečima , dokumentarac ti je sjajan! 

Kako je je sve izgledalo možete pogledati u video prilogu iznad.

Karleuša rame uz rame sa svetskim zvezdama

Regionalna muzička zvezda, Jelena Karleuša,  01.03.2024. godine je u uz mnoge svetske zvezde šetala pistom na najiščekivanijoj reviji Pariske nedelje mode.

Brend Vetements kreatora Gurama Gvasalie, jednog od braće koja stoje i iza brenda Balenciaga, vratio se na modnu scenu spektakularnom revijom na kojoj su pored Jelene Karleuše, modela Georgine Rodriguez žene čuvenog fudbalera Ronalda, glumice Marcie Cross, pistom šetali i svetski poznati top modeli poput Natalie Vodianove, Vini Harlou, Valentina Ferer i mnogi drugi.

U pariskom paviljonu Cambon, prvi red bio je rezervisan za neke od najpoznatijih ličnosti iz sveta mode, muzike, i filma. Brend Vetements medju svojim ambasadorima okuplja i zvezde poput Madone, Niki Minaž, Kardi B, Kendal Džener i druge svetski poznate ličnosti, a sada i našu Jelenu Karleušu.

Modni izraz JK odavno je poznat i van granica Balkana, što je potvrdila i ova saradnja. Kreator je Jelenu još protekle jeseni ugostio u Vetements HQ gde su mesecima radili na pripremama i fitinzima za današnju reviju.

Nakon Vetements revije, Jelena će biti zvezda revije još jednog od trenutno “najvrelijih” novih modnih brendova.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sanja

18.09.2024 23:27

Mozemo mi i da je pljujemo i da je ne volimo i da govorimo sve i svasta al da stavimo ruku na srce...DA IMA STILA IMA BOLJE NEGO CELA NASA ESTRADA I CELE EUROPE I POLA AMERIKE